Üniversitemizin Akademik Kadrosu Güçlenmeye Devam Ediyor

04.10.2016

Öğretim Üyelerimize Binişlerini Rektörümüz Giydirdi

Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısı 04.10.2015 Salı günü gerçekleştirildi. Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında doçentlik kadrosuna atanan öğretim üyelerimize Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından Doçentlik binişleri giydirildi.

Törende, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan GENÇ, Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya YAZICI OKUYAN, Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa ŞEVİK, Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü Zootekni Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgecan KORKMAZ AĞAOĞLU, Veteriner Fakültesi Klinik Öncesi Bilimler Bölümü Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatma KOCASARI, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Uygulamalı Sosyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem ERGUN, Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bilge Ayça POLAT BECKS, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar GÜLLE, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa LAMBA, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Spor Yönetimi Bilimleri Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Meriç ERASLAN, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Spor Yönetimi Bilimleri Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emrah ATAY, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Firdevs SAVİ ÇAKAR, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Eğitim Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülten CÜCEOĞLU ÖNDER ve Yrd. Doç. Dr. Hatice EKİNCİ’nin doçentlik kadrosuna atamaları yapılarak binişleri Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından giydirildi.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu biniş giydirme töreninden sonra Rektörümüz, öğretim üyelerimizi tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

• Rektör Dalgar'ın Kurumsal Akreditasyon ile ilgili Açıklaması | 25.04.2024