Burdur Gelişim Merkezi, Üniversite ile Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğünü Önemli Bir Projede Buluşturdu

02.12.2016

Burdur Gelişim Merkezi Koordinatörlüğünde ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sibel KARAKELLE’nin Danışmanlığında Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Avusturya, Romanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye ortaklığında yürütülen Erasmus+KA2 “Mesleki Eğitimde Yenilik Geliştirme/Yenilik Paylaşımı Projesi” toplantısı İtalya’nın Torino şehrinde gerçekleşti.

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Öğretmen ve Ar-GE ekibi üyesi Yasemin ÇAKICI, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gelişim Enstitüsü ve Eğitim Fakültesi adına Proje Danışmanı Prof. Dr. Sibel KARAKELLE, Romanya Avusturya, İtalya, Çek Cumhuriyeti’nden gelen öğretmenler ve bu ülkelerin Sivil Toplum Kuruluşları (STK) katıldı.

Proje Danışmanı, Prof. Dr. Sibel KARAKELLE “İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-GE Ekibi ile çok yoğun geçen yaklaşık 6 aylık bir çalışma sonrasında proje ortaklarının İtalya’da ilk buluşmalarının gerçekleştiğini belirtti.  Buluşmaların çalışmalara farklı bir ivme kazandırdığını, verimi artırdığını ve çalışmaların heyecanla sürdürülmesinde büyük rol oynadığını” dile getirdi. “Üniversitemizin tüm projelerde tüm akademik personeli ile danışmalıklarını sürdürdüğünü ve şehrine desteklerine devam ettiğini” belirten Gelişim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN ise İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAYRAM’a, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ’a, MAKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel KARAKELLE’ye ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ar-Ge ekibinde projeye emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Beş gün süren toplantıda proje yönetim toplantıları, proje içerik analizleri, etkinlik faaliyet analizleri ve moddle analizleri gerçekleştirildi. Toplantı sonunda, proje ortaklarına İlimiz adına Burdur’un ceviz ezmesi ve 10. Yıl Anmalığı takdim edildi.