Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Devir Teslim

22.02.2017

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN, Yüksekokul Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Sözlerine “Üniversitemiz ve Burdur Gelişim Merkezinin yüklendiği büyük misyon nedeniyle bu değerli ve güzide Meslek Yüksekokulunun Müdürlüğü görevinden ayrılmış bulunuyorum.” diyerek başlayan Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN sözlerini “Bana güvenen ve bu tecrübeyi yaşamama vesile olan Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Adem KORKMAZ’a, desteğini esirgemeyen Meslek Yüksekokulu Koordinatörümüz Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR’a teşekkür ediyorum. Görevi alan çok değerli büyüğüm Yrd. Doç. Dr. Muzaffer TEKİN hocama başarılar diliyorum. Bana samimi desteğini esirgemeyen değerli öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek sonlandırdı.

Yrd. Doç. Dr. Muzaffer TEKİN ise gerçekleştirilen devir teslim töreninin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak “Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanmış bulunuyorum. Beni bu göreve layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ’a teşekkür ediyorum. Görevi devraldığım Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN hocama da okulumuz için yaptığı tüm hizmet ve katkılar için teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Tüm Akademik ve İdari Personelimizle birlikte bunun daima ileriye taşınması gereken ve elden ele geçen bir bayrak yarışı gibi düşünerek, okulumuzu, üniversitemizi daha ileriye götürmek için el ele ve gönül birliği içinde çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN, Yrd. Doç. Dr. Muzaffer TEKİN’e çiçek taktim etti.

Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından devir teslim töreni son buldu.