Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Öğrencilerimizi Sektörlerinin Önde Gelen Temsilcileri İle Buluşturmaya Devam Ediyor

22.03.2017

Yetiştirdiği öğrencileriyle ülkemizde “Üniversitemizin adını markalaştıran,  “MAKÜ Mezunuysa Tamam” dedirten, mezun öğrencilerimizin yurt dışında proje yürütebildiği, halen öğrenimde olan öğrencilerinin iş teklifi aldığı Coğrafi Bilgi Sistemleri programı öğrencilerini, yüksekokulumuz sektörlerinin önde gelen temsilcileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Yüksekokulumuz öğrencileri  hayatın her alanında kullanılan bilgisayar teknolojileri gibi hayatın her alanına hızla girmeye devam eden CBS yöntemlerini, Ülkemizde CBS pazarının en büyük paydaşlarından, Google, IGO ve Yandex harita servislerinin Türkiye verici sağlayıcısı ve aynı zamanda önemli kamu ve özel sektör projelerinin yürütücüsü olan BAŞARSOFT’un  eğitim ve teknik destek uzmanı Fatih SUCU ’dan  dinlediler.

15 Mart 2017 Çarşamba günü Yüksekokulumuz Konferans salonunda gerçekleşen etkinlik sonunda öğrencilerimize katılım sertifikası ve çeşitli hediyelerin verildiği konferansın sonunda BAŞARSOFT’un eğitim ve teknik destek uzmanı Fatih SUCU’ya üniversitemizde adını taşımaktan gurur duyduğumuz, Mehmet Akif Ersoy’un doğal kum portresini, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin AKSU taktim etti.