Gölhisar MYO’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü Ve Orman Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi

24.03.2017

Ormancılık Bölümü tarfından Gölhisar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 21 Mart Dünya Ormancılık Günü Ve Orman Haftası etkinlikleri nedeniyle 21 Mart 2017 Salı günü “Doğa ve İnsan” temalı söyleşi ve sergiler gerçekleştirildi.

Ormancılık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özdemir ŞENTÜRK ve Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ersan OKATAN tarafından yapılan açılış konuşmalarında günün anlam ve önemi paylaşıldı. Gölhisar Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri programı ve tüm okul öğrencilerinin katılım gösterdiği etkinlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur Şube Müdürü Tamer YILMAZ tarafından “Doğa ve İnsan” temalı söyleşisi büyük ilgi gördü. Yılmaz, doğanın tek başına değil içindeki bütün canlılarla beraber bir bütün oluşturduğunu ve yaşadığımız coğrafyanın doğal hayatının çok zengin olduğunu vurgulayarak bu zenginliğin korunması gerekliliğini dinleyicilere aktardı. Ardından Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri programı 2.sınıf öğrencilerinin  “Orman Rekreasyonu ve Doğa Turizmi” sergisi ve Yrd. Doç. Dr. Yasemin ÖZTÜRK’ÜN IV. Biyolojik İllüstrasyon sergilerinin açılışı Burdur Vali Yardımcısı İsmail KAYA tarafından gerçekleştirildi.

Etkinlik sonunda konuşmacılara ve etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan bölüm öğrencilerine günün anısına bölüm hocaları tarafından plaket ve Teşekkür belgeleri takdim edildi.