MAKÜ’de Karadeniz Rüzgarı Esti

10.05.2017

11.Bahar Şenlikleri kapsamında MAKÜ öğrencileri birbirinden güzel sanatçılarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Şenliğin ikinci gününde Resul DİNDAR, Karadeniz müziğinin en güzel ezgileriyle MAKÜ’lüleri coşturdu.

Resul DİNDAR’a konsere gelenler yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler, konser alanını saatler öncesinden doldurmaya başladı.

Konserde Resul DİNDAR, ‘Hoş geldin, Sen Sevdaluk Etmedun Mi, Hayde Gidelum, Nayino, Karaduman, Yağarsa Yağmur Yağar’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını öğrenciler için seslendirdi.

Binlerce öğrenciyle buluşan Karadeniz müziğinin yıldızı, açık hava konseriyle MAKÜ’lülere unutulmaz bir gece yaşattı. DİNDAR’a hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti.

Eşsiz bir geceye daha ev sahipliği yapan MAKÜ’de, yöresel ezgilerle dolu gecede öğrenciler doyasıya eğlendi.  Öğrencilerin hiçbir şarkıda yalnız bırakmadığı sanatçı, MAKÜ’ye ikinci gelişi olduğunu söyleyerek gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı hem Üniversite Yönetimi ve öğrencilere hem de Burdur halkına teşekkür etti.

Konserin son bölümlerinde horonla coşan öğrenciler, unutamayacakları bir akşam geçirdi.

DİNDAR ve ekibini MAKÜ’de tekrar ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Mustafa KILINÇ’ın sanatçıya anmalık vermesi ile konser son buldu.