Uşak Üniversitesi’nden MAKÜ’ye Ziyaret

07.06.2017

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Programı kapsamında pilot üniversite seçilen Uşak Üniversitesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Kalkınma Bakanlığı tarafından 2016 yılı içerisinde başlatılan “Üniversitelerimizin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı” çalışmaları kapsamında seçilen beş pilot üniversiteden birisi olan Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali YILMAZ ve beraberindeki heyet Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı ziyaret ettiler.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali YILMAZ ile birlikte Proje Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldığı ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ ile birlikte, Veteriner Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda MAKÜ Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Programı Koordinatörü Prof. Dr. Hakan ÖNER ve İİBF Öğretim Üyesi ve Proje Koordinasyon Kurulu Üyesi Yrd. Doç.Dr. Onur SUNGUR yer aldı.

Görüşmede Uşak Üniversitesi tarafından deri, tekstil ve seramik alanlarına yönelik olarak yürütmekte oldukları bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması programı hakkında bilgi verildi. Her iki tarafında program faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları çalışmalar konusunda karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulundukları görüşmede, bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması programı kapsamında yürütülebilecek işbirliği olanakları da ele alındı.

Ziyaret, her iki Üniversitenin de karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

• Spor Argem'de Yaza Hazırlık için Ücretsiz Pilates Kursu | 26.04.2024
  • Rektör Dalgar'ın Kurumsal Akreditasyon ile ilgili Açıklaması | 25.04.2024