Rektör KORKMAZ’dan, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve Bakan KURTULMUŞ’a Teşekkür

07.08.2017

Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen İslam Dünyası Yükseköğretim Alanının Oluşturulması Toplantısı’na katıldı.

Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a MAKÜ’nün spor kompleksi projesine verdiği katkılarından dolayı teşekkür etti.

Rektör KORKMAZ, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile İslam Dünyası Yükseköğretim Alanının Oluşturulması Toplantısında bir araya geldik. Üniversitemizde yapılacak Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi projesine verdiği desteklerden dolayı kendilerine burada teşekkür etme imkânım oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız projeyi yakından takip ettiğini ve bittiğinde açılışında bulunmak istediğini söylediler. Kendilerini tekrar Üniversitemizde görmekten mutluluk duyacağımızı belirttik.” açıklamasında bulundu.

Rektör KORKMAZ daha sonra Burdur ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin gelişiminde desteklerini esirgemeyen Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör KORKMAZ, Kültür ve Turizm Bakanı olarak yeni kabinede görev alan Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken Sayın KURTULMUŞ ise Rektör KORKMAZ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek KORKMAZ’a teşekkür etti.