Üniversitemizde Profesör ve Doçent Sayısı Artmaya Devam Ediyor

18.08.2017

MAKÜ Yönetim Kurulu toplantısı 17.08.2017 Perşembe günü gerçekleştirildi. Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Profesörlük ve Doçentlik kadrosuna atanan öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından binişleri giydirildi.

Törende, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz GÜRSOY’un 1. Derece Profesörlük kadrosuna, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki NACAKÇI’nın 1. Derece Profesörlük kadrosuna, Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adnan KALKAN’ın Bucak İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeliği 2. Derece Doçentlik kadrosuna, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem TAGAY’ın 1. Derece Doçentlik kadrosuna,  Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatma ÇALIŞANDEMİR’in 2. Derece Doçentlik kadrosuna, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Hasan IŞIK’ın 1. Derece Doçentlik kadrosuna, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fikret KORUR’un 2. Derece Doçentlik kadrosuna, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alattin URAL’ın 2. Derece Doçentlik kadrosuna, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Topoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sadık BAYHAN’ın 2. Derece Doçentlik kadrosuna atamaları yapılarak binişleri Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından giydirildi.

Üniversite Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu biniş giydirme töreninden sonra Rektör KORKMAZ,  Öğretim Üyelerini tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.