MAKÜ, Akademik Kadrosu Güçlenmeye Devam Ediyor

11.09.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim Kurulu toplantısı 11.09.2017 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Profesör ve Doçent kadrosuna atanan öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından binişleri giydirildi.

Törende, Veteriner Fakültesi Klinik Öncesi Bilimler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Firdevs MOR, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Esra DALKIRAN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Murat KAYALAR, Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Özen YURDAKUL’un profesör; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Osman TUĞAY, Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fulya TAŞÇI, Veteriner Fakültesi Veteriner Hekimliği Temel Bilimler Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emine KARAKURUM, Bucak İşletme Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Adnan KALKAN, Bucak Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yaşar GÖK ve Bucak Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Halil Zeki GÖK’ün doçent kadrosuna atamaları yapılarak binişleri Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından giydirildi.

MAKÜ Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu biniş giydirme töreninden sonra Rektör KORKMAZ, öğretim üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

• Rektör Dalgar’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı | 22.04.2024
  • Mazeret Ara Sınavlarına Başvurular Hakkında Duyuru | 22.04.2024