Rektör KORKMAZ’dan Öğrencilere Aşure İkramı

04.10.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ öğrencilere elleriyle aşure dağıttı.

Her yıl geleneksel hale getirilen aşure dağıtımında Rektör KORKMAZ, tüm öğrencilere aşure ikramı yaptı. “Muharrem ayı Müslümanlar için dini, tarihi ve kültürel açıdan birçok mesaj barındıran önemli bir zaman dilimi. Birlik ve beraberliğin simgesi” diyen Rektör KORKMAZ, farklı lezzetlerin birleşiminden oluşan aşurenin, ülkemizin farklı yerlerinden gelip MAKÜ Ailesine katılan öğrencilere afiyet olsun dileklerinde bulundu.

Aşure dağıtımına öğrencilerin dışında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, öğretim üyeleri ve MAKÜ personeli katıldı.

Aşure ikramında öğrenciler de memnuniyetlerini dile getirerek Rektör KORKMAZ’a teşekkür ettiler.

REKTÖR KORKMAZ ÖĞRENCİ TOPLANMA MERKEZİNDE İNCELEME YAPTI

Aşure dağıtımı sonrası Rektör KORKMAZ ve ekibi toplanma merkezinde inceleme yaptı. Öğrencilerle otobüse binen Rektör KORKMAZ öğrencilerin öneri ve isteklerini dinledi. İyi bir yolculuk dileyen Rektör KORKMAZ, öğrencilerin alkışları arasında otobüsten indi. Daha sonra otobüs sürücüleri ile de bir araya gelindi. Sürücülerden gelen istek ve beklentileri dinleyen Rektör KORKMAZ, yönetim olarak her zaman ellerinden gelen destekle her daim yanlarında olduklarını vurguladı.

İnşaatı devam eden gastronomi mutfağında da inceleme yapan Rektör KORKMAZ, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

• Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müzik Teknolojileri Bölümü Özel Yetenek Sınav Başvuru Koşulları ve Ön Kayıt İlanı | 14.08.2018
  • 2018-2019 Yabancı Uyruklu Öğrenci Lisansüstü Programlara Başvuru Sonuçları/2018-2019 Academic Year International Student Application Results for Master and PhD Degrees | 14.08.2018
  • Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı Başvuru Koşulları ve Ön Kayıt İlanı | 10.08.2018
  • Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalları Özel Yetenek Sınavlarına Girmeye Hak Kazanan Adayların Dikkatine; | 09.08.2018