Milli Sporculardan Rektör KORKMAZ’a Ziyaret

20.10.2017

MAKÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü lisans üstü programına devam eden Kırkpınar Başpehlivanları ile Avrupa ve Dünya Şampiyonu güreşçiler, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı ziyaret etti.

Rektör Danışmanı ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyesi ve Milli Takım Antrönörü Yrd. Doç. Dr. Ahmet ŞAHİN’in de bulunduğu ziyarette başta Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet YEŞİLYEŞİL ve Nuri ZENGİN olmak üzere gerek er meydanında gerekse minderlerde milli forma için ter döken ve ülkemizi uluslararası arenada başarı ile temsil eden sporcular, MAKÜ’yü neden tercih ettiklerini anlattılar.

MAKÜ gibi başpehlivan ve milli sporcuları bünyesinde barındıran bir kurumda lisans üstü eğitim almaktan gurur duyduklarını belirten öğrenciler, Rektör KORKMAZ’a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Milli sporcuların MAKÜ’yü temsil etmelerinden gurur duyduklarını belirten Rektör KORKMAZ ise MAKÜ Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi projesine destek verdiklerini ve gelecek başarılarla bu desteği devam ettirecek olan sporculara teşekkür etti.

Ziyaret, sporcuların Rektör KORKMAZ’a Milli Takım forması hediye etmeleri ile son buldu.