Necati ve Saykolar MAKÜ’lü Öğrenciler İçin Sahne Aldı
Rektörlük 27.10.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, “Üniversitene Hoşgeldin Festivali” kapsamında öğrencilere müzikle dolu bir gece yaşattı. Anadolu Rock Grubu Necati ve Saykolar konseri öncesi Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri, USO Anadolu Lisesi Müzik Grubu öğrencileri ve Rackson Grubu konser verdiler. Rackson Grubu konserlerinin sonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için İzmir Marşı’nı konseri izlemeye gelen öğrencilerle birlikte seslendirdiler. Grupların konserleri sonrası grup üyelerine Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Perihan ÜNÜVAR, MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Şube Müdürü Orhan KEMERKAYA ve Teknik Bilimler MYO Müdürü Öğr. Gör. Serkan ÖKTEM MAKÜ anmalığı takdim ettiler.

Daha sonra müzik ve eğlenceyi bir arada sunan doğaçlama tekniklerle farklı müzik tarzlarını birleştiren Anadolu Rock Grubu Necati ve Saykolar sahne aldılar. Necati ve Saykolar interaktif olarak gerçekleştirdikleri performanslarıyla MAKÜ’lülere unutamayacakları bir konser yaşattı. MAKÜ Sosyal-Teknik Bilimler MYO etkinlik alanında sahne alan Necati ve Saykolar sevilen parçalarını bu kez MAKÜ’lüler için seslendirdi. Ünlü Rock Grubu’na konser sonrası Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK ve MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından anmalık takdim edildi.