MAKÜ Spor ‘’Farklı’’ Liderliğini Sürdürüyor

06.11.2017

Burdur 1. Amatör Ligde mücadele eden MAKÜ Spor futbol takımı Kışla Stadı’nda oynanan müsabakada rakibi Burdur Belediye Sporu 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Maçı, Yalova Belediye Başkanı Vefa SALMAN, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ, Kulüp Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, SKS Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, öğretim üyeleri ve çok sayıda MAKÜ öğrencisi takip etti.

Teknik Direktörlüğünü Dr. Sezgin KORKMAZ’ın yaptığı maçta MAKÜ Spor sahaya Rıdvan KAPLAN, Barış AYDIN, Mehmet ÖZBEK, Deniz ATİK, Akın AYKIN, Alişan ŞİMŞEK, Mehmet BARÇIN, İsmail ERKALAN, Emin İNCE, Cengizhan YILMAZ, Mehmet Anıl ALTUN ilk onbiri ile çıktı.

Maçın gollerini İsmail ERKALAN (2) ve Emin İNCE (2) kaydetti. MAKÜ Spor oyuncusu Mehmet BARÇIN ise 75. dakikada bir kırmızı kart aldı ve MAKÜ Spor maçı on kişi tamamladı.

MAKÜ Spor önümüzdeki hafta Pazar günü Bucak Gençlik Spor ile karşılaşacak.

• 2018 Yılı Yaz Okulu Başvuru Duyurusu | 30.05.2018
  • 7143 Sayılı Öğrenci Af Kanununa İlişkin Duyuru | 01.06.2018