MAKÜ Öğrencilerinden Dokuzçam Köyü Ortaokulu öğrencilerine ziyaret

06.11.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan GENÇ, öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Güvenç GÖRGÜLÜ, Arş. Gör. Dr. Ercan TATLI, Arş. Gör. Mehmet KARABAL, Arş. Gör. Numan BADEMLİ, Yüksek Lisans Öğrencileri ve Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri ile Muğla merkez Dokuzçam Köyü Ortaokulu’na TEOG sınavlarında il genelinde son sıradan 2. sıraya çıkarak yakaladıkları başarılarından dolayı destek ziyaretinde bulundular.
Bu ziyarette başarının hikayesi, hikayenin kahramanlarından dinlendi. MAKÜ Eğitim Fakültesi’nden 2002 yılında mezun olan Dokuzçam Köyü Ortaokulu Müdürü Reis SONGUR da ziyarete hazır bulundu. Ziyarette MAKÜ öğrencileri ortaokul öğrencileri ile etkinlikler düzenlediler, eğlenceli oyunlar oynadılar. Düzenlenen etkinliklerde bilimin eğlenceli yönü gösterildi. Öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Teknik geziye katılan tüm öğrenciler gelecekte görev yapabilecekleri bir okulu öğrenci  gözüyle inceleme  imkanı bulduklarını belirterek geziden kendileri açısından önemli kazanımlar elde ettiklerini belirttiler.
Gezi sonunda okul müdürü Reis SONGUR ve okul öğretmenleri böyle bir etkinlikle ilk defa karşılaştıklarını belirterek, teşekkürlerini sundular. Geziye katılan öğretim elemanları ve öğrenciler köyden ayrılırken memnuniyetlerini dile getirdiler.

• 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi | 14.12.2018
  • 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Hazırlık Kılavuzu | 14.12.2018
  • 2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Programı KA103 ve KA107 Öğrenim Hareketliliği Başvuru İlanı | 18.12.2018
  • Akademik Personel İlanı | 17.12.2018