MAKÜ ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde 1. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi” Gerçekleştirildi

27.11.2017

Akdeniz Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin destekleriyle düzenlenen “1. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi” Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yoğun bir katılımcıyla düzenlendi.

25-26 Kasım tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi VİP salonunda düzenlenen kongrede yurt içi ve yurt dışından yüzlerce bilim insanının katılımıyla 170 adet bildiri sunuldu.

Kongre ile ilgili konuşan Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Hilmi DEMİRKAYA: “İlkini düzenlemekte olduğumuz kongrenin multidisipliner çalışmalar alanında yapılan araştırmalara farklı bir soluk getirdiğini düşünüyorum. 170 adet bildirinin sunulması ilk etapta çok önemli. Bu kadar yoğun bir katılım ilerleyen dönemler için bizlere olumlu ipuçları veriyor. “ şeklinde konuştu.

Kongre’ye Akdeniz Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin verdiği desteğe de değinen Demirkaya: “Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÜNAL’a ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’a kongremize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kongre düzenleme kurulunun değerli üyelerine, Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ’a, Doç. Dr. Meriç ERASLAN’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

• Türkiye-Pakistan (Pak-Türk) Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı İlanı | 19.07.2018
  • Kurumlar Arası ve Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru İşlemleri | 17.07.2018
  • Rektör KORKMAZ'ın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı | 13.07.2018
  • Lisansüstü Program İlanları (Güncel) | 12.07.2018