Toyota’dan MAKÜ’ye Otomobil Hediyesi

04.12.2017

Mesleki ve Teknik Eğitime önemli desteklerde bulunan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna, eğitim öğretimde kullanmak amacıyla 2017 Model Toyota Corolla Marka otomobil hediye edildi.

Öğrencilerin teknik eğitimde gelişen teknolojiyi takip etmeleri ve eğitim süreçlerine katkı sağlaması amacı ile hibe edilen araç Sakarya’da bulunan üretim tesislerinde düzenlenen törenle Toyota yetkilileri İbrahim YILMAZ ve Kamil SÖNMEZ tarafından Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna Motorlu Taşıtlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Emre ARABACI ve Yrd. Doç. Dr. Bayram KILIÇ’a teslim edildi.

Yüksekokul Motorlu Taşıtlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı ARABACI konu hakkında açıklamada bulundu. ARABACI; “Dört yıl önce yazışmalarını yapmış olduğumuz aracımızı yüksekokulumuza bugün itibariyle kazandırmış bulunuyoruz. Aracın yanında 4 farklı motor ve 4 şanzıman da aldık. En son teknolojiyle donatılmış otomobil sayesinde yüksekokulumuz Otomotiv Teknolojisi programı öğrencilerinin uygulama derslerinde bilgi ve becerilerini çok daha üst seviyede arttıracakların inanıyoruz. Okulumuza otomobil desteğini sağlayan Toyota yetkilileri İbrahim YILMAZ ve Kamil SÖNMEZ başta olmak üzere tüm fabrika yönetimine Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz adına teşekkür ediyorum. Yüksekokulumuz ve öğrencilerimiz için hayırlı olsun” dedi.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Me ŞİŞECİ ÇEŞMELİ de araç hibesi, diğer motor ve malzemeler için Toyota firmasına teşekkür ederek, yüksekokul öğretim üyelerini yaptıkları katkı ve özverili çalışmaları için tebrik etti. Öğrencilerin uygulama çalışmaları açısından öneme sahip olan bu gelişmenin tüm öğrencilere ve personele hayırlı olması temennilerinde bulundu.

• Türkiye-Pakistan (Pak-Türk) Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı İlanı | 19.07.2018
  • Kurumlar Arası ve Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru İşlemleri | 17.07.2018
  • Rektör KORKMAZ'ın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı | 13.07.2018
  • Lisansüstü Program İlanları (Güncel) | 12.07.2018