Bedia AKARTÜRK Türkülerini Burdurlular için Seslendirdi

05.12.2017

Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia AKARTÜRK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde konser verdi. AKARTÜRK, “55 yıldır halkın sevgisiyle sahnedeyim. Halkın sevgisi olmasa 55 sene sahnede olabilir miydim” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Topluluğu'nun düzenlediği konserde sanatçı BEDİA AKARTÜRK sahne aldı. MAKÜ Konferans Salonu'ndaki konser öncesinde konuşan Kültür Sanat Topluluğu Danışmanı öğretim görevlisi Raşit ACAR, “Türküler Türk'ü anlatır. Türküler hep bizi anlatır. Bizim değerlerimizi anlatır. Bedia hanım Türkiye'nin sanat ve ses anlamında bir numarası” dedi.

Bedia Akartürk, yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede hem izleyicilerle sohbet etti, hem de sevilen türkülerini seslendirdi. Konseri izleyen Burdurlular Bedia AKARTÜRK’ün türküleri ile coştular.  İzleyenlerin ayakta alkışladığı konser sonunda Kültür Sanat Topluluğu Danışmanı öğretim görevlisi Raşit ACAR  Bedia AKARTÜRK'e MAKÜ anmalığı takdim etti.

Kısa bir konuşma yapan Bedia AKARTÜRK, “55 yıldır halkın sevgisiyle sahnedeyim. Halkın sevgisi olmasa 55 sene sahnede olabilir miydim Halkın sevgisini kazanmak çok zordur. 'Bizim Bedia'mız' dedirtmek kolay değil” dedi.

• Türkiye-Pakistan (Pak-Türk) Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı İlanı | 19.07.2018
  • Kurumlar Arası ve Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru İşlemleri | 17.07.2018
  • Rektör KORKMAZ'ın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı | 13.07.2018
  • Lisansüstü Program İlanları (Güncel) | 12.07.2018