MAKÜ, Akademik Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

29.12.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim Kurulu 2017 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Profesör ve Doçent kadrosuna atanan öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından binişleri giydirildi.

Törende, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Tamer ALBAYRAK, Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Osman YILMAZ, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Dilek ERDURAN AVCI, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Şenol GÜZEL, Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma GÖDE, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Birten ÇAKMAKLI profesör kadrosuna, Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Baran ASLAN doçent kadrosuna atamaları yapılarak binişleri Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından giydirildi.

MAKÜ Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu biniş giydirme töreninden sonra Rektör KORKMAZ, öğretim üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

• Türkiye-Pakistan (Pak-Türk) Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı İlanı | 19.07.2018
  • Kurumlar Arası ve Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru İşlemleri | 17.07.2018
  • Rektör KORKMAZ'ın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı | 13.07.2018
  • Lisansüstü Program İlanları (Güncel) | 12.07.2018