Rektör KORKMAZ’a Başsağlığı Ziyaretleri Devam Ediyor

05.02.2018

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ babasının vefatının ardından başsağlığı ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor.

Ziyarete gelenlere teşekkürlerini ileten Rektör KORKMAZ’ın ilk konuğu Jandarma Albay Orhan KILIÇ ve Tank Albay Aytaç TOKÇALAR oldu.

Rektör KORKMAZ daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan GÜVEN, Ziraat Bankası Müdürü Ercan ÖNER, Ağlasun Milli Eğitim Müdürü Şener DUMAN, Ağlasun Halk Eğitim Müdürü Mehmet Ali KILIÇ ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Murat BULUT, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü Müdürü Rıza KAMİL ve Müdür Yardımcısı Osman YÖNTEM'i kabul etti.

Ziyarete gelenlere teşekkürlerini ileten Rektör KORKMAZ’ın diğer konukları, İl Genel Meclis Üyeleri Ali SELEK ve Levent TOKMAKER, Burdur British Town Müdürü Ali SARI, Dil Okulu TDV Diyanet Kız ve Erkek Yurdu Temsilcileri Öznur SARI, Mehmet Hidayet AKÇAY, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Burdur Şube Başkanı Abdurrahman TURAN,  MHP Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE, Merkez İlçe Başkanı Salih ÖZPARLAK, Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan METE ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta DSİ Şube Müdürü Adnan DİLMEN, Burdur DSİ 182.Şube Müdürü Cem ÇOBAN, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serdar TERZİ, Prof. Dr. Mehmet SALTAN, Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat OKÇU, Asist Çağrı Merkezi Müdür Yardımcısı Bekir Yunus UÇAR, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk ŞİRAN, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat TUNCEL ve cemiyet üyeleri, BİGAD Başkanı Fatih ÖZCAN ve dernek üyeleri, Burdur Yörükler Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Alaattin KALKAN ve dernek üyeleri oldu.

Yakın zamanda babasını kaybeden Rektör KORKMAZ’a başsağlığı ziyaretinde bulunan konuklar, Rektör KORKMAZ ile bir süre sohbet ettiler.

Rektör KORKMAZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkürlerini etti.

• Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müzik Teknolojileri Bölümü Özel Yetenek Sınav Başvuru Koşulları ve Ön Kayıt İlanı | 14.08.2018
  • 2018-2019 Yabancı Uyruklu Öğrenci Lisansüstü Programlara Başvuru Sonuçları/2018-2019 Academic Year International Student Application Results for Master and PhD Degrees | 14.08.2018
  • Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı Başvuru Koşulları ve Ön Kayıt İlanı | 10.08.2018
  • Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalları Özel Yetenek Sınavlarına Girmeye Hak Kazanan Adayların Dikkatine; | 09.08.2018