Turgay BAŞYAYLA’dan Rektör KORKMAZ’a ziyaret

15.02.2018

Anadolu’nun eşsiz güzelliklerini ekrana taşıyan ‘Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’ programının sunucusu Turgay BAŞYAYLA Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret etti.

Yöresel lezzetlerin ve Bucak kültürünün tanıtım programının çekimleri için Bucak’a gelen BAŞYAYLA, çekim sonrası Rektör KORKMAZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ’ın da bulunduğu ziyarette, BAŞYAYLA Burdur’un kendisinde özel bir yere sahip olduğunu, Burdur’a ve Burdur’daki dostluklarına çok önem verdiğini söyledi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör KORKMAZ da kendisini üniversitemizde ağırlamaktan mutlu olduklarını ve önceki senelerde üniversitenin bahar şenliklerinde verdiği konserlerin hala konuşulduğunu ve yakın zamanda yine bir konser daha istediklerini söyleyerek teşekkürlerini iletti.

• 2018 Yılı Yaz Okulu Başvuru Duyurusu | 30.05.2018
  • 7143 Sayılı Öğrenci Af Kanununa İlişkin Duyuru | 01.06.2018