Alt İşveren Personeli Olarak Çalışanların 696 Sayılı KHK ile Sürekli İşçi Kadrolarına/Geçici İşçi Pozisyonlarına Atanmaları Hakkında Duyuru

28.03.2018

24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Kamu kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine ilişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23. ve 24. maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirlendiği tebliğde belirtilen kriterler dâhilinde yapılan ön inceleme ve esas inceleme, sınav ve güvenlik arşiv araştırması sonucunda kabul edilenlerin kesin listesi duyuru ekinde yayınlanmıştır. Atama için gerekli belgeler başvuru yapılan birim tarafından duyurulacaktır.

Bu duyuru ilan tebliği hükmüne geçer, ilgililere ayrıca tebligat yapılmaz.

NOT: İşçilerin güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında herhangi bir değişiklik olması durumunda ilgili kanun hükümleri uygulanacaktır.

Atama için gerekli belgeler:

1-  Aile Durum/Yardım Bildirimi Formu (Ek-1-Ek-2)
2-  İşçinin Kendi Öğrenim Durumu Belgesi(Mezuniyet Belgesi, Diploma veya Halen Okuduğunu Gösterir Belge)
3-  Aile Durum Bildiriminde Beyan Edilen Çocukların Öğrenci Belgeleri
4-  Engelli İşçi İse Engelli Raporunun Aslı veya Onaylı Sureti, Engelli İndiriminden Yararlanabilmesi İçin İlgi Vergi Dairesi Başkanlığından Alınan İndirim Uygulanacağına Daire Yazı
5-  Velayeti Altındaki Çocukların, Çocuk Yardımında Yararlanabilmesi için Çocuklarının Velayetinin Kendisinde olduğunu Gösterir Mahkeme Kararı
6-  Her İşçi Varsa Yaptığı İş İle İlgili Belgeler(Diploma, Ustalık, Kalfalık, Sertifika, Kurs belgelerinden birini veya birkaçını)
7-  Ulaşım İş Kolunda Çalışacak İşçiler;
a.  Onaylı Ehliyet Sureti
b.  SRC Belgesi

Her işçi durumuna ve görevine uygun yukarıda yazılı belgeleri 02.04.2018 tarihine kadar başvuru yaptığı birimine teslim edecektir.

• Türkiye-Pakistan (Pak-Türk) Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı İlanı | 19.07.2018
  • Kurumlar Arası ve Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru İşlemleri | 17.07.2018
  • Rektör KORKMAZ'ın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı | 13.07.2018
  • Lisansüstü Program İlanları (Güncel) | 12.07.2018