.

Gıda Topluluğu’ndan Festival Gezileri

13.04.2018

MAKÜ Gıda Topluluğu 6-8 Nisan tarihlerinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen 10. Yeşil Üzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivaline katıldı. 

7 Nisan Cumartesi günü festival çerçevesinde gerçekleşen birçok etkinliğe katılan topluluk, etkinliklerde yöresel yemeklerin de tadını çıkardı.

Öğrenciler, 8 Nisan Pazar günü ise Tire’de faaliyet gösteren Boyacıoğlu Ömür Süt Ürünleri İşletmesi’ni ziyaret ettiler.

Süt ürünlerinden beyaz peyniri, kaşar peynir, yoğurt, süzme yoğurt, tereyağ, yöreye özgü bir peynir olan Tire Çamur Peyniri’nin üretim yöntemleri ve üretimde kullanılan endüstriyel ekipmanlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Görseller

DUYURULAR

  • Araştırma Görevlisi ve Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları | 18.01.2019
  • Öğretim Görevlisi Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları | 17.01.2019
  • Akademik Teşvik Hakkında Duyuru | 16.01.2019
  • Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Türkçe Seviye Belirleme Sınavı Hakkında Duyuru | 16.01.2019
  • Kurumlar arası Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru İşlemleri | 15.01.2019
  • Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru İşlemleri | 15.01.2019
  • Öğretim Görevlisi Alım İlanı Giriş Sınavı Sonuçları | 14.01.2019
  • Öğretim Görevlisi Alımı Giriş Sınavı Sonuçları | 10.01.2019
  • 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi | 14.12.2018
  • Ek Sınav Duyurusu | 07.01.2019
  • Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu İlanı | 07.01.2019
  • Üniversitemiz Akademik Takvimi Hakkında | 04.01.2019
  • 2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Kesin Kayıt İlanı | 02.01.2019
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı Çalışma Saatleri | 07.12.2018