MAKÜ’de “Sağlık Yönetiminde Mesleki Söyleşiler” konulu etkinlik düzenlendi

18.04.2018

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda “Sağlık Yönetiminde Mesleki Söyleşiler” isimli etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Müdür Yardımcısı Uzman Şimel GÜLHAN ve Isparta Şehir Hastanesi Hasta Hizmetleri Birimi Vardiya Sorumlusu Asiye AKGÜN konuk oldu.

Etkinliğe İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet KARAGÜL, Sağlık Yönetimi Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÖZER, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Şimel GÜLHAN ve Asiye AKGÜN, kendi mesleki deneyimlerinden yola çıkarak, sağlık yönetiminde kariyer ve iş imkanları konusunda yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca öğrencilerin sormuş oldukları sorularla sağlık yönetiminde istihdam olanakları tartışılarak, yol gösterici önerilerde bulunuldu.

Etkinlik sonunda Şimel GÜLHAN ve Asiye AKGÜN’e İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KARAGÜL tarafından anmalık, Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÖZER tarafından da teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle program sona erdi.​​