2018 yılı Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu “Kitap ve Kahve” Kafeteryasında yemek standı sergilendi.
Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü 10., 11. ve 12. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli ikramlar, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özlem Nilüfer KARATAŞ ARACI’nın beğenisine sunuldu.
Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Necmiye ERBAŞ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen hazırlıklarda öğrenciler tüm hünerlerini sergiledi. Maket pastalar, çan ekmeği, sarma-burma baklava, tahinli katmer gibi birbirinden lezzetli yiyeceklerin yanında meyve kokteylleri de hazırlayan öğrenciler, gerçekleştirdikleri etkinlikle hem gelecekte öğrenim görmek istedikleri MAKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nu ve bölümlerini tanıma imkânı hem de kişisel gelişimleri için yararlı olabilecek birçok gözlem ve deneyim fırsatını buldular.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
İstiklal Yerleşkesi
Değirmenler Mah. Cevat Sayılı Bulvarı No:120/9
15200/BURDUR
+90 248 213 10 00
rektorluk@mehmetakif.edu.tr
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi