2024-2025 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Önlisans/ Lisans 3. Ek Yerleştirme Sonuçları/ 2024-2025 Academic Year International Student 3rd Additional Placement Results For Undergraduate Programs

Yayın Tarihi | 27 September 2024, Friday

Sonuçlar için aşağıda bulunan linki tıklayınız.

http://prg.mehmetakif.edu.tr/Application/?FS=LM

 

Ek yerleştirme sonuçlarınızı öğrenmek için yukarıdaki bağlantıyı tıklayınız. Eğer ön lisans veya lisans programlarımızdan birine başarıyla yerleştirildiyseniz, tebrikler! Sizi üniversitemizde görmek için sabırsızlanıyoruz. Kayıtlar 30 Eylül- 2 Ekim 2024 tarihleri arasında online olarak alınacaktır. Online kayıt ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır.

 

Kabul ve kayıt işlemleri ile ilgili herhangi bir soru veya yardım için, Uluslararası Öğrenci Ofisimize başvurabilirsiniz:

 

E-posta: iso@mehmetakif.edu.tr

 

For the additional placement results please click the link below.

http://prg.mehmetakif.edu.tr/Application/?FS=LM

 

Please ensure to check the link provided above for your placement results. If you have been successfully placed in one of our undergraduate programs, congratulations! We look forward to welcoming you to our esteemed institution. Registrations will be taken online between September 30- October 2, 2024. Another announcement will be made regarding online registration. 

 

For any inquiries or assistance related to admissions, feel free to contact our International Student Office:

 

E-mail: iso@mehmetakif.edu.tr