MAKÜ Turizm Fakültesi Birinci Sınıf Öğrencilerine Hoş Geldin Etkinliği Düzenlendi

Yayın Tarihi | 27 September 2024, Friday

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Turizm Fakültesi birinci sınıf öğrencileri, tanışma ve hoş geldin etkinliğinde üniversite yönetimiyle bir araya geldi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Tekşen ve Prof. Dr. Oğuz Gürsoy’un yanı sıra, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ali Murat Alparslan, Prof. Dr. İsmail Çelik, Dr. Öğr. Üyesi Veysel Dal, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yeşiltaş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Olcay Kılınç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Kitap Kahve Kafeterya’da düzenlenen etkinlikte konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Tekşen, MAKÜ Turizm Fakültesi’nin öğrenciler için en uygun fakülte olduğuna vurgu yaptı. Tekşen, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

“Çok şanslısınız. Bence doğru bir bölümde, doğru fakültede eğitim alıyorsunuz. Uygulamalı eğitim sistemimiz olan 6+2 sistemi ile sizlere en iyi eğitimi sunmayı hedefliyoruz. Lavanta Tepesi Otelimiz, Kitap Kahve Kafeteryamız, Salda Uygulama Otelimiz ve Taşoda Konağımız gibi, gastronomi eğitimine uygun birimlerimiz var. Bu birimler, sektörle buluştuğunuzda sizlere önemli katkılar sağlayacak. Türkiye’de sayılı uygulamalı eğitim veren bölümler arasında yer alıyorsunuz. Bizler de sizlerin taleplerini karşılamak için her zaman yanınızda olacağız. Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarılar dileriz.”

 

Etkinlik, öğrenciler ve akademisyenlerin kaynaşmasını sağlarken, Gastronomi Bölümü öğrencilerinin üniversite hayatlarına motive bir şekilde başlamalarına vesile oldu.