Uluslararası Öğrenci 3. Ek Online Kayıtları/2024-2025 Academic Year International Student 3st Additional Online Registration Details

Yayın Tarihi | 27 September 2024, Friday

2024-2025 AKADEMİK YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ 3. EK ONLİNE KAYITLARI

ONLINE (ÇEVRİMİÇİ) KAYIT BİLGİLERİ

• Online Kayıt Başlangıç Tarihi  : 30 Eylül 2024
  • Online Kayıt Bitiş Tarihi              : 02 Ekim 2024
  • Online Kayıt Adresi                       : yos.mehmetakif.edu.tr (Kayıt yaptıran adaylara öğrenim ücreti iadesi yapılmayacaktır.)
  • Online kayıt için başvuru sırasında beyan edilen Pasaport Numarası gereklidir.

Online (Çevrim İçi) Kayıt yaparak Öğrenim Ücreti ödemesini yapan adayların, kayıt için gerekli belgeleri 01 Kasım 2024 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ŞAHSEN teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyen adayların kayıtları silinecektir.

Online kayıt yapan öğrencilerin öğrenci belgeleri e-posta adreslerine gönderilecektir. Kayıt yaptıran adaylara öğrenim ücreti iadesi yapılmayacaktır.

Pasaport Numarası girerek kayıt yapabilirsiniz.

ONLİNE ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

2024-2025 ACADEMIC YEAR INTERNATIONAL STUDENT 3ST ADDITIONAL ONLINE REGISTRATION DETAILS

• Online Registration Dates: September 30- October 2, 2024
  • Online Registration Address     : yos.mehmetakif.edu.tr (Tuition fee will not be       refunded to enrolled candidates).

Passport Number written on your acceptance letter is required for online registration.

Candidates who register online and pay the tuition fee must submit the documents required for registration to the Registrar's Office IN PERSON until Friday, November 01, 2024 at 17:00.

Documents of the registered students will be sent to their e-mail addresses. Tuition fee will not be refunded to the registered students.

You can register by entering your Passport Number.

PLEASE CLICK FOR ONLINE PRE-REGISTRATION.