Yükleniyor...

2026-2027 Güz dönemi öğrenci toplulukları toplantısı gerçekleştirildi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde 2026-2027 güz dönemi öncesi öğrenci topluluklarının faaliyetleri, yeni dönem planlamaları ve çalışma süreçleri değerlendirildi. Toplantıda, öğrencilerin üniversite yaşamına daha aktif katılımını sağlayacak çalışmalar ele alındı.

Yapılış Tarihi | 03 October 2026, Saturday

Teknofest

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) 2026-2027 güz döneminde faaliyet gösterecek öğrenci topluluklarının çalışmaları ve yeni dönem planlamaları değerlendirildi.

 

Toplantıda, öğrenci topluluklarının yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı etkinlik ve projeler ele alınırken, toplulukların çalışma süreçlerinin daha etkin yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Öğrencilerin üniversite yaşamına sosyal, kültürel, akademik ve sportif alanlarda daha aktif katılım sağlamasına yönelik çalışmalar da toplantının gündeminde yer aldı.

 

Öğrenci topluluklarının karşılaştığı sorunlar ile ihtiyaç ve taleplerinin de değerlendirildiği toplantıda, üniversite ile topluluklar arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Yeni dönem öncesinde öğrenci topluluklarında başkan ve yönetim ekiplerinin belirlenmesi süreci hakkında da bilgilendirme yapılırken, akademik danışmanların kontrol ve onay süreçlerinin işleyişi konusunda katılımcılara bilgi verildi.

 

MAKÜ Avşarhan Genç Ofis’te gerçekleştirilen Öğrenci Toplulukları Toplantısı’na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Kubilay Çakır, Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Çelik ve öğrenci topluluğu başkanları katıldı.

 

MAKÜ bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının, yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışmalarla üniversitenin sosyal, kültürel ve akademik yaşamına katkı sunması hedefleniyor.